Virtuaalikennelin rekisteröiminen

Ohjeet ja säännöt

  • Tekijänoikeustiedot (copyright) täytyvät olla ehdottomasti kunnossa. Listalle ei pääse yksikään kennel, joiden sivuilla on kuvia tai tekstejä, jonka alkuperästä ei ole tietoa tai joiden käyttämiseen ei ole saatu lupaa.
  • Rekisterissä ei sallita kahta samaa tai liian samankaltaista kasvattajanimeä (kts. linkit listoihin sivun alussa)! Kasvattajanimellä tarkoitetaan sitä liitettä, joka tulee kennelin pentujen nimeen. Jos kennelin nimi olisi Winnie Pooh ja kasvatteja Winnie Pooh's Flower ja Winnie Pooh's Piglet, kasvattajanimi olisi yleisesti ottaen Winnie Pooh's. Jos kennelin nimi taas olisi Metsärajan Kennel ja kasvatteja Metsärajan Mäntykukka ja Metsärajan Puunkuori olisi kasvattajanimi myös Metsärajan.
  • Nimen täytyy myös olla kieliopin mukainen, eli ei Te1n1X-kirjoitusta kuten HaL1nAll3N tai vastaavaa. Kahden sanan erottaminen isolla kirjaimella hyväksytään, mutta suosittelemme kuitenkin välilyönnin käyttöä. Nimi ei saa olla rasistinen, loukkaava tai sisältää kirosanoja/muuta netiketin vastaista.
  • Nimi ei saa olla IRL-kennelin nimi! Jos kennelin nimi on sama, kuin jo rekisterissä olevan kennelin nimi, se olisi suotavaa vaihtaa, mutta emme pakota siihen. Listalle ei kuitenkaan lisätä kenneleitä, joilla on sama kasvattajanimi kuin oikealla kennelillä. Vaadimme teitä siis tarkistamaan, että haluamanne kennelnimi ei ole käytössä myöskään oikeassa maailmassa. Nimet tarkastatetaan FCI:n listauksesta. Suomen kennelliiton listauksesta voi tarkistaa siinä tapauksessa, jos kennelin nimi on suomenkielinen. FCI:n lista on kansainvälinen, joten siellä ei ole erikoismerkkejä, välilyöntejä eikä ääkkösiä. Eli esimerkiksi, jos kennelin nimi olisi vaikka Ähkön Öhkön, niin tuolla listalla se olisi kirjoitettu "ahkonohkon". Huomaathan tämän tarkastaessasi nimiä!
  • Kasvattaja-/kennelnimeksi ei hyväksytä sanoja tai lyhenteitä, joita käytetään titteleinä, tai vastaavina. Esimerkiksi BH, muotovalio, champion, CH, MVA, KVA.
  • Kennelin tulee olla valmis ennen rekisteröintiä: se ei saa olla puolitiessään eikä tauolla, ja kaikkien sivujen olisi hyvä toimia.

Tästä pääset rekisteröintilomakkeeseen.